Bupati Crebon Mbagi Pompa Kangge 10 Desa - Buntet Pesantren Bupati Crebon Mbagi Pompa Kangge 10 Desa - Buntet Pesantren
  • Latest News

    Tuesday, July 8, 2008

    Bupati Crebon Mbagi Pompa Kangge 10 Desa


    Oleh: Engku
    WONTEN 10 (sedasah) desa teng Kab. Crebon tepate teng Kecamatan Suranenggala lan Kapetakan dinten Senen Wingi (7/7) angsal bantuan sanyo (pompa air otomatis) saking Departemen Pekerjaan Umum (Departemen ingkang ngurusi kerjaane wong biasa tah, artose? )



    Dedi Supardi, selaku Bupati Crebon negasaken bilih bantuan niku saking
    pemerintah bilih pemerintah niku leres pindah kangge mbantu
    ngringanaken wong kang nenanduran ingkang sabine sampai seniki maksih
    garing boten wonten toyae.

    "Mulane lamon pada nganggo mesin niki, muga-muga mawon pada saged
    ngangsu toya saking kalen kangge nyiram sabine kabeh." Mungele kiambek.

    Cape Bupati malih, mengkine wonten ingkan ngurusi jadwal kangge ngaliri
    toya saking kalen dumateng sabin secara gantosan. Nah, cape Bupati
    niku, ingkang ngatur jadwal niku dipun serahi dumateng aparat ingkang
    wonten dumateng desa masing-masing ingkang sampun dipun tetapaken.
    "kula sing ngarepaken wontene pengturan jadwal niku, sing adil lan
    tegas saking desa maksude tah, sambiran boten damel masalah di antarane
    para petani mengkine" pungkase kiambek.

    Desa sing dimaksud niku, wonten sedasah pompae niku diametere wonten 5 
    inchi, dianterane Desa Gegesik, Karang Kendal, Dukuh dan Kertasura.
    Kecamatan Astanajapura boten termasuk, sebabe dianggep pada sugih
    sungane.


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 comments:

    Post a Comment

    Item Reviewed: Bupati Crebon Mbagi Pompa Kangge 10 Desa Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top